8 de Juny. Les notícies de les 5:00.

 Dimarts.PERE ARAGONÈS i PEDRO SÁNCHEZ van llimant diferències i el primer expressa que "és responsabilitat de tots" i Sánchez diu que "S'ha d'actuar amb sentit de Justícia". Es tracta de la recuperació d'una etapa de Diàleg on Oriol Jorqueres Ha manifestat que s'hauria d'abandonar la Via Unilateral i optar per la Vía ESCOCESA.

En aquest sentit, jo ja ho he dit força vegades, Els del PdeCAT fan corrosió i diuen que NO S'HA D'ABANDONAR CAP VIA. Ara resultarà que els de dretes són més independentistes que els d'ERC! això no és cap altre cosa que incitar al desplante i que el problema sigui una altra vegada, resolt per la força. Ho ha dir la alcaldable per BCN Els aHartadi.

En el CORONAVIRUS Catalunya baixa dels 100 contagis per cada 100.000 persones  i té 203 ingressats a les UCI's i abandona el grau ALT ó MOLT ALT, També s'especula amb la possibilitat de rebre qualsevol turista que aporti un TEST negatiu (exceptuant viatgers de la Ïndia, Del Brasil o de Sud-Àfrica

També han parlat de les PPAUU (Proves d'Accés a les Universitats). Hi ha qui es queixa perquè NO S'INFORMA que es poden demanar els enunciat s en castellà (i en aranès) i diu el Govern que ja farem una campanya. Enguany es fan en tres dies i s'hi sotmeten 32.000 dels 36.600 que "han superat el COU".

AENA: que s'ha de fer ben fet i així n haurà de intervenir la COMISSIÓ EUROPEA.

En Bàsquet el Barça ha guanyat el primer dels tres partits (Play.Off al "millor de tres) i pot decidir la eliminatoria a Tenerife (1-0)

La selecció, després del positiu de Busquets ningú mes ha caigut.

Guardiola aplaude a Koeman

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Avui la MISSA la diré Jo!

"un matí d'hivern" (poesia comentada)