El Imperio del Sol

Benvolguts, tot i que és cert que per exemple era en Fito de Fito y los fitipaldis que parlava de "este mar cada vez guarda més barcos hundidos" jo advoco per els "paisatges" de avions que no es podran enlairar perquè han estat bombardejats quan encara o mentres eren al terra. Suposo, qra curiosament que d'altres eren irremeiablement agredits perquè havien bombardejat la pista d'enlairament i doncs també era impossible d'empendre la missió inicial a la que estiguin destinats els avions.

Semblaria evident fer una comparativa de desgràcia entre aquests aparells "mutilats" de manera física i d'objectiu a la vida (volar) si no fossi perquè de fet el principal afectat és o seria el mateix aparell per bé que per als qui n'esperaven "resultats" (de caire militar fins i tot) veuran en la producció de més avions una sortida molt més immediata que una reparació a les seves desesperances.

I, és que penso, com em sembla que ja hi havia arribat alguna vegada, NO HI HA RES çMÉS EGOISTA QUE ÉSSER PAR/MARE. Per exemple perquè, tota la vida si un fill s'esgarria o es queda coix se'n tenia un altre. Diferentment passaria mb el pare de família afectat d'una invalidés. És a dir en el cas de una mutilació d'un germà s'obriria un, valgui la redundància, agermanament fraternal com a "My left foot" dels altres encara que no poden ésser tots, el pare se'n manté / se n'ha de mantenir al marge, (perquè si es queda amb un peu és de la solemne pallissa que li foten per anar a ROBAR (encara que sigui carbó "per al fred").

Ara que va ésser sant Enric, tinc un nebot que se'n diu, pensava en la pel·lícula "A propósito de Henry" amb en Harrison Ford que narra la vivència d'un advocat que entra a comprar tabac en una tenda on estan atracant i diu "déjame en paz, solo he venido a comprar tabaco" i li etziben un tret que el deixa inútil mental i que es recupera amb l'ajut de la seva filleta i una taula de forma de tortuga que tenen al menjador. Val a dir que sembla una taula caríssima i el tema és abordat per un cert distanciament de la mare i esposa segurament també advocada que ha de veure-se-les amb "la Jauría Humana" d'allà fora que està molt lluny de infantilismes i sentimentalismes que altrament em sembla que és també amb en Harrison Ford, una altra vegada advocat i ajudant del Fiscal que descobreix que la seva esposa ha etzibat tot un seguit de cops de martell a la competidora en el càrrec a la fiscalia... cops de martell al cap matant-la i arrencant-li el Diafragma. Em sembla que és a "Testigo de cargo"... i calla... potser perquè la temptació ha mort ja i perquè ell després de l'experiència de la presó, en va ésser el principal acusat, he sortit mermat de facultats "devoratives".

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Avui la MISSA la diré Jo!

"un matí d'hivern" (poesia comentada)