Diuen els de 'the Economist' que...

Avui sí que he tafanejat el correu (electrònic). De fa ja uns quants anys que rebo, darrerament amb tot això del apandèmia més sovint, però em sembla que enviaven un petit escrit (moltes vegades ha estat lloada la redacció (en anglès és clar) per al 'the Economist' ("les millors plomes..." i tal i tal) i aprofito per llegir tot i que, evidentment, pel qui en sàpiga una mica d'anglès, no m'entretinc a traduir (si més no, no "per mòduls").

També és cert que, no sé si fa més o menys temps, perquè ells, els de la BBC envien correus a diari (Dill a Div) em sembla que quan no estem a l'Agost, els Dissabtes també; puntualment a les set del dematí "hora catalana" (ha-ha-h). Recordo ara i permeteu-me, una espècie d'Esteve Soler del 3/24, un home amb entrades però, però de la mateixa edat si fa no fa, que a les emissions europees de bbc-World es quedava més sol q    ue la una, érem, segur, ell i jo mirant la tele, ell presentava l'informatiu; entre les 4:00 i les 5:00 hora catalana. A les cinc ja connectava amb un païo de Singapoore que, una mica, se n'enfotia i li explicava els negocis del dia.

Doncs bé; el virus avança "es difon" a raó de 1,8 milions de contaminats a la setmana i 40.000 morts. A l'Àfrica han arribat al milió de casos (registrats) i a Johannesburg (sud-àfrica) fan escarafalls. Mentrestant els xinesos fan espectacles amb drons lluminosos que sortosament han recollit les càmeres de TVE, (socialistes (de mena))

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Avui la MISSA la diré Jo!

"un matí d'hivern" (poesia comentada)