Fa de difícil aventurar...

Potser faríem bé de Ortigar-nos. De fet, com dic, aventurar-se a dir el què passarà, el que pot passar... diuen, potser massa ufanosament que "a partir d'ara". QUi sap si al final la "segona onada" no serà més forta i per poc "aleatòria" sembla ésser que hi ha molts contagis (entre els "menors" de quaranta anys) provocats. Si més no, provocats per una mena de despit del jovent envers el que s'ha estès de despotricar sobre la tasca que, al capdavant del desplegament (mediàtic fins i tot) han exercit els polítics i governants.

No podíem esperar una altra cosa de fet. ¿O sí? Podia Espanya haver pres una "toma de riendas" (com a resposta al col·lapse de les UCI's (Unitats de Cures Intensives) de caire molt més militar (si no n'era prou). Penso que poc se n'ha faltat perquè el descontentament general hagi estat molt lluny de una solidaritat (i recolliment) de la societat espanyola que no fossi CONTRA l'autoritat. Aixó ha estat suposo hàbilment teixit pels "demòcrates". No han cedit. S'han empoltronat... potser per treure'n un rèdit (sempre et veu molta gent quan surts a la TV (i cada setmana/dia o quinzena passava) i tot i que la tasca que toca promoure no sigui agradable, i, que és cert que malèvolament ningú als mitjans de comunicació està per contrastos entre els nivells del "pico" de contagis (i fins i tot de defuncions) i ara es parla de brots, penso que es continua fent una tasca de contenció de la propagació (pel que podria ésser això) i per com ha vingut el virus de transmissió exclusivament humana (sort que no és com un núvol de llangostes que hagi aparegut per Itàlia i hagi ¿serà el Sciroco? arribat a les espanyes penso que orientar-ho ara a una mala gestió (per part dels mitjans) diu molt poc de cap mena d'esperit (romàntic, és cert! potser) del "Ens en sortirem" quan qui ens hi ha posat han set els burgesos que tenen negocis a la Xina i que irresponsablement, potser també (perquè semblava que si et quedaves allà et mories segur) trobo a faltar una orientació més analítica i no tant epidemiològica.

Com s'ha de tractar a la gent que veu a casa que no pot sortir. Proposo que "El Verano" que alguns es posaven acomiadar sense passar-lo (han treballat molt i han guanyat molts diners en alguns sectors: NO hi hauran rebaixes perquè s'ha venut tots el fgèneros (de roba) per Amazon) hagin de gaudir de l'estiu en llocs espaiosos com la costa tarragonina només havent de dur una mascareta, rentant-se les mans i guardant una distància social.

Pretendre que no ha passat res, que no hi ha culpables (la Globalització) que podria fins i tot haver estat Déu que vulgui salvar el Planeta, per exemple de les constel·lacions d'estrelles com Orió i el Escorpí em sembla, precisament per burgès... jo els posaria... els deixaria agafar avions i els faria tirar-se tots al Mar Roig i que no hi surti entri cap més super petroler que ja hi han oleoductes.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Avui la MISSA la diré Jo!

"un matí d'hivern" (poesia comentada)