Kamala Harris, la vis-candidata de Joe Biden, una mediterrània.

 Hola. Una de les primeres coses que han dit Joe Biden i la seva "segundona" Kamala Harris és que "Donald Trump ha deixat els USA a troços".

 He sentit algunes informacions, em sembla que a la Tv que Kamala Harris la dona de 55 anys que Joe Biden el candidat del Partit Demòcrata, (els ases per entendre'ns) era "afroamericana". El cert és que en Lluís llach per mestissa diria que és mediterrània i no li faltaria suport perquè a Kamal Harris li agraden els espaguetis "amb salsa bolonyesa". Dir que la mare de Kamala és (li desitjo que encara visqui) Hindú. La mare de Kamala és doncs nascuda a la India. La raó de la pretesa afroamericaneitat de Kamala als mitjans catalans (si parlem de "hora catalana" també hauríem de poder dir "mitjans de comunicació catalans que serien TV3 o el que abans era TV en català des de Miramar o Sant Cugat) és que el seu pare és/era nascut a Jamaica.

Els de la "prestigiosa" BBC (això de prestigiosa esdevé un fet que fins i tot li devien dir que digués al "Preparao" de l'Antoni Bassas) diu que Kamala Harris és Sud Assiàtica-Americana.

Deixarem més comentaris sobre el fet que Kamala Harris lliurement se senti una americana i sempre confortable amb la seva identitat per després de parlar de (l'altre) "Preparao" el Rei Felip VIè. Penso que Felip està/ha de esperar que el rei emèrit "en faci alguna" per delatar-lo. Si nó quan processin el seu pare, que ja deu tenir "autos en proceso" el denunciar´públicament i al tweeter.

Diu un corresponsal Hindú de la BBC, Sowtik Biswas, que Kamala Harris abraça les seves arrels bi-racials i, per què? donat que K.Harris és coneguda per les seves "implicacions amb la raça de pell bruna" amb tot això dels disturbis nocturs i les reformes que ha proposat/dut endavant. És la Senadora Demòcrata de Califòrnia (no sé sí encara hi mana els Schwuarzennegger) i per tan de un indiscutible pès en vots de suport per ser Califòrnia un dels estats més poblats i amb més Diputats que sol ésser a més bastant clau a l'hora de "triar"/esdevenir President als USA.

El Nom de Kamala (pronunciat diu ella que "comma-la") vol dir flor de lotus, que creix més bonica quan més en el fang està, com la Tina Turner la cantant esposa de Ike Turner. Quan Kamala tenia cinc anys els seus pares es van divorciar/separar i la seva mare Shymala va pujar dues germanes (de pell bruna). És una activista contra el càncer i pels Drets Civils. És la primera advocada general Afro-americana i la primera Assiàtic-americana, fèmina. Es diu que està acavall de les dues comunitats sense esforç relatiu. Malgrat tot s'expliquen els de la BBC que la mare de K.Harris va deixar la ïndia després de grauarse a Delhi i solicitar una "beca" per a Berkeley el 1958.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Avui la MISSA la diré Jo!

"un matí d'hivern" (poesia comentada)