"Cosas de casa" Noticies territorials autonòmiques ('La Vanguardia (al minuto) i TV3)

 Catalunya ha decidit de posar punt i final a la lliberalitat en els preus dels lloguers dels habitatges. ara tindran un Topall. Acordat al "Parlament de la Generalitat" per uns 75 a 65 vots. (4 dels diputats de 'PdeCat' han votat que no al topall i per primera vegada voten diferent que 'JuntsxCat'.

Què diu aquesta llei, a banda de posar un topall, lo qual és extremadament significatiu, malgrat tot i no penso s'hauria ni tant sols "proposat/comentat a les moillors èpoques de Arfonzo Guerra al PSOE de les mayorías absolutas als anys 80 i hostil segons el llavors president de la Generalitat Sr Jordi Pujol y Soleï quan el president del govern a Madrid era Felipe González i es parlava al carrer que, aviat, els PSOE es trauria la O de OBRERO.

És ben cert que llavors, també es proposava de,, en concretaven els pagaments als sindicats en mode de indemnització per les expropiacions del regim franquista després de la Guerra i que no convenia de que saltessin a la Palestra (al coneixement i identificació" públics cap mena de personatge dels que allí, als SINDICATS van robar i van promoure també pisos (de protecció oficial?) que no es van acabar mai amb casos flagrants quan va començar a governar AZNAR, Jose´Mª.

És però un cas flagrant a tota europa? Les informacions que es propaguen a TV3 parlen de Suïssa. La Vnaguardia JA NO FUNCIONA MÉS i en detriment. Anem  TV3:

Vídeo del tall informatiu: 71 a 63 vots. En contra del topall (a les Companyies Llogateres... topall que exclou el petit propietari que tali tal i que és una persona gran que s'ha esforçat molt a adquirir un pis... i que ara el posa a llogar mentres viu en plaça pública a una residència, sinó, on és el propietari... o ara viu a casa el gendre.. i per complementar la pensió). Vots en contra PP, PSOE i Ciutadant i JuntsxCat No HO OBLIDEM (al video no es diu en el moment precís) Que aquest debat tant Precisament de PARLAMENTAR a la catalana, és a dir, la modernitat, la grandiloqüència, l'encimballament a COSES QUE SÓN INCONSTITUCIONALS perquè no oblidem que La Caixa Obra Social va marxar a Valencia i que com "Londres és de tres o quatre" suposem que les fins ara companyies llogateres son interessades, pel desitnerès dels catalans a segons quina mena de negocis que fan que les Companyíes siguin forànies i s'enduguin Gran Capital adamés de les companyíes elèctrica ("La Força")


Ara cantaria allò de: Arriba! parias de la tierra (sigui què sigui paria) i avallo el Capitale Banderita tu eres rosa (que l'amor s'hi posa) però haig d'anar a estudi.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Avui la MISSA la diré Jo!

"un matí d'hivern" (poesia comentada)