"Kenosha"

 Hola! Bon dia us desitjo. Per si esteu interessats en tot aquest enrenou que ha passat a "Kenosha" com a nova 'patata calenta' de la informació sobre AMÈRICA, les eleccions del 3 de Novembre, el President Trump etc i hagueu sentit mai allò de 'són uns ilusionistes' i la Xina! queee: "És aquí mateix!" us diré que he llegit/treballat el que diuen els de la BBC_News al meu correu personal de la UOC:

1) Jacob Blake, la víctima de uns trets per part de la policia, Blake és a més un ciutada de pare i germana de color... de pell bruna. (El pare deu tenir uns cincuanta anys.. encara no) us diré que... primer! el titular és D.Trump visita Kenosha (on un policia ha disparat trets a Jcob Blake... i després un ciutadà jove va matar dues persones (això no ho diu la BBC... no ho 'recull' en aquest article d'ahir dia 03/09/20). Jacob BLake va quedar invàlid doncs diu que "Trump visita Kenosha per recolzar la policia" i, el President culpa "EL TERROR DOMÈSTIC" del malestar mentre que els Demòcrates parlen de que Trump "ESCAMPA L'ODI".

2) Com sol passar en aquests casos, es parla de les enquestes (polls en anglès) i de que Trump estava quedant "rezagado" respecte de Joe Biden encara que d'altres 'polls' parlen d'una aproximació en els resultats.

3)Pregunta 1ª: Que va dir trump a Kenosha? "HI HA GENT QUE S?OFEGA I QUE ESTAN SOTMESOS A UNA GRAN PRESSIÓ" ('només amb el fumar es passa')

4)Pregunta 2ª: Per què trump no es va trobar amb la família de Blake? Aquí s'aorten fotos de determinats moments de declaracions del pare (que us deia d'uns 50 anys) i de la germana que no sé si han canviat de look (pentinat)

5)Hi ha hagut crítiques locals a la visita. Per exemple el propietari d'una botiga de càmeres, en Tom Gram en declaracions a la TV de la ciutat més poblada de l'Estat de Winsconsin (Milwakee) (la capital és Madison... com el Madison Blues i el posar-se o no les sabates i ensenyar doncs els peus) La notícia és sobre les coses de drogues... seria el CABALL (heroína). Diu que això és un CIRCUS i que no s'hi vol involucrar. Dir que Milwakee és una mica al nord de chicago (a l'Estat de Illinois)

La Sra Barbara Plett-Usher (el cognom em sona d'un llibre/pel·lícula d'aquelles de'n Vincent Price) "La caída de la Casa de los Usher". El GOV (governador de Winsconsin) li havia dit a Trump que "no hi vingués" i els Democrates han acusat Trump de avivar les flames del malestar (fanning the flames of unrest)

Trump ha dit que havia de dir queee... Ell estava per la 'lley i el orden' per establir un pont entre el racisme del pont dels "negres" cap als hispans i contra el crim...

Intentaré comentar-vos més sobre el que diguin els de la BBC i que a na mi m'arriba a la Bustia Personal des de UK.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Avui la MISSA la diré Jo!

"un matí d'hivern" (poesia comentada)