La Puerta de BrandeNburgo (también de BrandeMburgo)

 Buenos Días! No són muy "ágiles" estos mis primeros días en Internet (Campus Universitario). Por ejemplo, os diré que AL PARTICIPAR des de CASA tengo la posibilidad de INFLUIR, de manera que se me permite acceder... más bien se me permitió acceder antes de las diez de la mañana. En concreto a partir de las 4:00 ¡Ya había aulas abiertas! Y participé... vaya si lo hice, pobrecito de mí de manera que he sido repelido... "no soy el Centro del Mundo/ porque un dia salí/ despedido hacia las estrellas..." y he Leído que , perdonad!" SENDERS (en catalán... que sería SENDEROS... Sendero Luminoso! y no es que me lleve a la boca a determinados y serios colectivos como por ejemplo...) en mi película! mi película, SENDERS és una palabra de orígen Alemán que significa "Transmisores" (Transmitters en Inglés) así que me dije: qué sabemos (yo y "mi self y I") ¿qué sabemos de Alemania? Ahora... un poco más... he investigado, e incluso se hace(n) presente nuevos recuerdos... que si Calos V i Primero de Alemània por ejemplo... pero más acertadamente quizá: "Todos los que querían ir hacia allà, debían pasar por la puerta de Brandemburgo" Ved mis notas de la web "www.disfrutarberlin.com"

Per exemple, no sabia de Alemanya que, en realitat s'explica que els tribus del seu territori, de l'actual Alemanya com els Visigots (Espanya) o els Ostrogots (actual Itàlia) i més tribus... fins a cinc o sis, van marxar a ocupar els terrenys del separat Imperi Occidental Romà i de manera que van ser els originaris de França i el que ara és el Be-NE-LUX (Bèlgica, Nederlands (Holanda) i Luxemburg) van ser els que van trasladar allà (per lo de la traslatio imperii la traslació) 

De manera que durant molts anys com a mínim fins el segle XIV, la actual i altament productiva Alemanya va formar part de l'Imperi dels Francs (imperi oriental). En concret perdoneu l'anacronisme, fins l'any 894 amb l'Imperi Carolingi (de Carlemany) després van venir Dinasties i fins als merovíngios als que van tallar a l'últim descendent la llarga cabellera "Rossa" que diria... que ens ha quedar que digui... un italià: "ROSSA" ( que seria pelroja i arrisada)

Hi ha de moment present en el meu imaginari la possibilitat que aquesta cabellera... bé devia tenir el seu moment de impacte, i que no fos hereva de una suposada ment "Prenyada" María Magdalena que fugí a Paris (que és un nom Grec) i que fossin els merovíngis la "Família de Jesús" que van encetar el renaixement.

La Porta de Brandemburg, que us pugui explicar UN POBRE ignorant simbolitza el triomf del Silenci glutural sobre les armes. En concret hi ha la Deessa VICTÒRIA (NIKE) tirada per quatre caballs cap a la ciutat.
Les tropes franques es van expandir cap a terrenys de l'Elba i el Ri(h)n (dos rius) que no inclouen els terrenys del Danubi d'on son originaris els Borbons. La porta té cinc arcs i pr del centre només hi podia passar la Família Real de torn. Eren "Testigos de Jehovà" els Berlinesos? en tinc ben poc seriosos dubtes.

PD ni SENDERS ÉS ALEMAny (El "Translator del Google detecta la llengua segons suposo un algoritme de major número de cerques exitoses... que han fet 'clic'... i així "Sendérs de l'Art actual" fa pagès. I Prou! Mano jo! Aqui i ara.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Avui la MISSA la diré Jo!

"un matí d'hivern" (poesia comentada)