L'any passat no es va fer res.

Ara no em volen fer contracte... Mireu!

Faig una feineta cada sis mesos més o menys una mica fotuda: La botiga, un centre de benestar encomana uns 10 o 20 mil "flyers" (que són de un tamany DIN-A-5, la meitat d'un foli) satinats i els reparteixo per diferents barris de manresa i de la urbanització de Pineda de Bages.

A voltes m'he agafat aquesta feina (unes sis hores a la setmana amb una mena de responsabilitat que no havia emprat mai per a res. o sigui que el que feia era aguantar-me de queixar-me per només cobrar 3€ l'hora i el bus, el desplaçament no de manera que si no fossi amb mi doncs que s'ho gasti (la publicitat, la botiga) amb un altre que "tingui més ganes de treballar".

"Disposats a tot" titlla la responsable de un Servei PreLaboral i així reventem el mercat.

Si una feina es fa a hores, sense assegurar s'ha de cobrar més diners. El problema és que a la fotuda vila SOCIALISTA de Manresa, pel que jo en recordava es diu: Per estar sense fotre res ja em moc una mica (fent fins a 10.000 vegades un mateix gest) de introduir el paperet en la bústia dels contribuents.

Li he dit que em faci conmtracte. Diu el seu pare que no me'l poden, que no tenen feina per fer un contracte. Després de tot el què he fet (treballant a 0ºC a les "campanyes de Nadal o mig plovent a la Primavera o tardor per Pineda de Bages (una urbanització vinga a caminar i passar fred o calor. ¿Sabeu què és treballar així?

Em sento com una merda, El problema és que a l'altra feina vaig bé, i estic assegurat i segurament no tenien la culpa de la teniditis, o passa que una cosa amb l'altre és per desgraciar, encara ara el NOSTRE... al capdavall som veïns no? el nostra capital laboral. Així que o m'he ressentit del dolor al "pulgar" de la mà dreta. Llavors si puc fer feina a on estic assegurat per lo menys que surti una mica bé i content! i a l'altre, si volen pagar 3€ l'hora que facin un Contracte Eventual o de Obra o Servei.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Avui la MISSA la diré Jo!

"un matí d'hivern" (poesia comentada)