26/06 Dissabte. Sant Pelaï. Les notícies de la UNA (13hrs)

 1) Avui és el primer dia sense mascaretes. L'estri, no s'ha de dur Obligatòriament pel carrer sempre que estiguem a més de un metre i mig d'una altra persona i mentre no estiguem a cobert. cal saber que el virus (sobretot en la seva variant "delta" (de La Índia)). Ja sabem com es comporta el virus o sigui que a l'Aguaït!

2) El Port de Barcelona rep avui el primer creuer des que el 7 de juny es va donar l'alta a aquesta mena de turisme que per al cas de "Grandiosa" el vaixell d'avui, hjan de passar ,molts testos ràpids etc. El Port ha declarat que enguany quedaran encara molt lluny de les activitats abans del 2020. El Grandiosa, té 2.600 passatgers a bord.

3) S'han disparat els casos de Covid-19 estem a 1,23 (velocitat de contagi i hem passat del 0,85contagiats per cada 100.000 habitants al 0,94.

4) Hi ha una queixa del consolat ¿espanyol? a Shangai sobre unes persones viatgeres retingudes a qui els fan firmar papers en xinès sense cap traducció i que estan retinguts. ¿ a la presó?

5) Un especialista en Dret Administratiu de Giron explica la mort civil o administrativa dels processats que dimarts hauran de fer efectives fiances que els bloquejaran. Ma Colell ha rebut molt suport.

6) El McAfee que demanen una segona autòpsia i es queixa el seu advocat del Sistema que huria de pagar.

7) Fumbol. P. de Gales - Dinamarca (a les sis) i a les 21:00 Itàlia - Austria.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Avui la MISSA la diré Jo!

"un matí d'hivern" (poesia comentada)