4 de Juny. Celebrem santa Clotilde que era ahir (Corpus Christi)

 Les notícies, (avui a les 4:30 hrs... i, és que m'he despistat!).

La primera de les notícies a dos quarts de cinc fa referència al Procés (que en diuen... qui?: Els entusiates! jajaj). Es veu que el Consell d'Europa demana a Espanya justificacions soble el "règim" de presos i exiliats. Diuen que per vetllar pels Drets Humans tot arxivant les causes i recomanat els indults.

La Segona "Gran Notícia" és una web ( suposo que molt útil a BCN... en aquest sentit d'ara, el meu pare dieia que posar Cat Ràdio era Radio Barcelona.) Doncs bé que baixa una mica en percentatge la variant Britànica i augmenta (is preveu que més tant la variant Índia (un 3% dels casos) com la Brasilera. També s'anuncia la obertura de una web de Salut que permetrà escollir llocs més propers al domicili, on vacunar-se.

Un estudi de "La Caixa" diu que una tercera part dels joves de entre 18 i 22 anys estan Hiperconnectats i que els és dificil controlar el ús del mòbil i que qui no en fa un ús excessiu se l'entreveu com a condició més saludable. O sigui que a veure que collons fotem a la Sala de Espera (i els dies abans) d'anar a vacunar-se amb el telefonet. No fos cas que ens toqués vacunar-nos a El Clot... ha ha ha. Amb el Loquillo de President de la mesa electoral...

S'ha ofertat la possibilitat de que un medicament que servia com a prevenció en casos de càncers hereditaris i donat que va bé, s'obri deia la possibilitat de ofertar-lo en el càncer de mama (i de pàncrees).

Ara la COSPEDAL. CASADO diu que no parlarà d'un tema que : "LA CORRUPCIÓ NO SERIA UN TEMA QUE PREOCUPI A LA POBLACIÓ" doncs que ja el retraten prou i no parlarà de la Número Dos de Mariano Rajoy. Ho ha criticat Carmen Cano... una mena de Consellera de la Presidència a Marid.

En l'àmbit Cultural Teresa Cabré, de la família Cabré (jo 'conec'... de l'atalaïa del Romança d'Evast e Blanmquerna" un tal Lluís) serà la nova Directora/Presidenta del IEC. Institu d'Estudis Catalans.N'és la primera dona escollida... escollida mai? També han parlat de l'embranzida que mira d'agafar el festival de Cannes, on es presentarà la/una nova versió de l'assessinat de JFK per part del detractor dels shorts per a mascles senyor Oliver Stone. També han parlat de les restriccions a la PATUM (que no ha pogut ni celebrar "El dijous de corpus", "amb els de l'escala de veïns"...

Els Esports Ronaldo Koema tindrà l'ajut, per una bona sintonia, de Jordi Cruyff que serà el nou Director Esportiu (a partir de l'u d'Agost).

El TEMPS: Començarà variable peròno a la Catalunya central on farà més sol. Núbols entrant per Ponent. Temperatures de 20 ó 25 graus. A la tarda s'esperen riuxats a Tarragona i lleida per ponent també. Dissabte a diumenge nit s'esperen més ruixats.

Sobre el tema dels PRESSUPOSTOS ha dit el Sr. Jaume Giró (Conseller... ¿d'Economia?) que l'any que ve ho farem ben fet i ara els prorrogaràn. També el Gubern de Madrit ha aprovat un complement de 50 € addicionals per cada fill a caàrreg en les Rendes Mínimes. S'en beneficiarien 500.000 nens, i tal.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Avui la MISSA la diré Jo!

"un matí d'hivern" (poesia comentada)