5 de Juny, Les notícies de Tres quarts de quatre. (Cat Info)

El Temps (amb Tomàs Molina) Avui dissabte força Sol al matí i nubolades a la tarda sobretot a les terres de l'Ebre amb ruixats a la nit. Més aviat refrescarà (aquest cap de Setmana).

A l'Abril va morir Arcadi Oliveres (ex convergent) i ja va rebre pòstumanet el títols de fill predilecte de Sant Cugat. També rebrà ¿de la Generalitat? la MEDALLA D'OR A TÍTOL PÒSTUM.

La Fira de Sant Josep... ¿? ara al juny!! de Mollerussa s'adapta per rebre uns 8000 visitants a l'hora i es preveu que les visites totals estiguin per els volts de les 100.000 persones. Hi ha poc més de 130 expositors.

Donald TRUMP tindrà els perfils de facebook i twitter bloquejats fins el 2023

CULTURA, PEREJAUME (primer que augmentaran les subvencions i tal). Llavors que Perejaume, ara sí, presenta "el femer" un munt de merda que serveix per simbolitzar que hi ha malla llet ¿amb la Construcció potser? reivindicant espais del Maresma, ara oblidats, però de fet tots els seus actes reivindiquen el Maresme (per cert avui hi ha partirt del Barça contra el Joventut de Badalona.)

La Fiscalia rebaixa la petició decondemna sobre Ildefonso Falcones que culpa el seu germà. A la Ciutat de la Justícia.

ESPORTS Amb Xavier Palau (tot seu) Viqui LOSADA plega com a capitana del F.C.Barcelona. El Barça adelanta la seva assemblea del 4 de jul al 20 de Juny. EL FC. Girona juga avui al camp de l'Almería.

En BÀSQUET duel final entre Barça i Joventut a 2/4 de 7 de la tarda. Handbol semifinals del Play-off per el titol de lliga (Barça). En waterpolo el At-lètic Barceloneta  eliminat de la lluita pel títol europeu i jugarà pel tercer (medalla de bronzo) i quart lloc amb el Brescia italià (on havia anat en Guardiola, i el Xavi Estiarte?). Es creu també que Viqui LOSADA tindria un contracte amb el manchester City ja que encara tenia un any de contracte amb el barça i se'n va.

4:00 

Pere Aragonés i Pedro Sánchez acorden en una trucada de 40 miniuts reunirse la setmana que ve a "La Moncloa" (i àpa!)

EL PORSICAT permet les celbracions de graduació en escoles ui universitats

    .-Sanitat preté matricular, ai vacunar els adolescents de 12 i 17 anys 15 dies abans de la fi de les vacances escolars

Aeroport del prat, es fará igualment... pobre Ada Colau, deu estar al punt de la Jubilació (al més pur estil Pablo Iglesias... El de la coleta baixa i folgada)

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Avui la MISSA la diré Jo!

"un matí d'hivern" (poesia comentada)