Atenció! He aconseguit "el parte" de les notícies de les 4:00!

 Faltaven pocs minuts per llevar-se que, Han dit: "Aquest Dimecres" començava doncs llavors el dia (ho vaig llegir en un bar a Sant Andreu de la Ctra de Ribes i una Plaça "Abierto desde las 4 de la Madrugada". Doncs això, el dia comença a les 4:00

Auqest Dimcres vol dir AVUI, el Barça de Bàsquet juga a quarts de deu (hora peninsular) el segon partit del play-off contra el Tenerife (al millor de tres, i amb el curtiment del darrer segon parit de la sèrie que van perdre amb el joventut de Badalona). Serà retransmès per l'App de Catalunya Rèdio i pel seu web.

A les 4:00 en punt han comentat, per a l'esperança que dos magistrats del Tribunal Suprem diuen que tractant-se de Cuixar i Sánchez ("Els Jordis") d'uns personatges públics no se'ls podia privar del dret a Reunió... com si fa la Sentència del Suprem (ere els dos magistrats de la Minoria que no ha assolit majoria) i com a comentari pel Recurs. Al final passarà que seranderrotats a Estrasburg per una sentència desproporcionada. Sobretot tenint en compte que tot s'acciona des del PACIFISME.

Jordi Sánchez, s'ha queixat de la Carta de oriol Jorqueres "un ex-vice-President com Jorqueres volent tutela a Aragonès que es el actual President. Marta Vilalta del PSC (em sembla) titlla la Carta de ARTICLE DE OPINIÓ.. CCOO qüestiona el mètode de l'estudi

Illa ha demanat l'indult per als presos i questiona també la via unilateral i, per dir-ho així: "Ojalà que arribi l'Indult".

M'estalvïo l'esperpent de VIlanova i la Geltrú.

Normalitat a les PAUU diu la coordinadora Pilar Gómez, amb un 95% de les proves sol·licitades en Català. Eren "uns 40.00 estudiants" oi?

Lavors no sé què han dit del Salri Interprofessional... El Banc d'Espanya diu que al 2019 (amb GOvern del PP) es van deixar de crear uns 7.000 llocs dxe treball.

Incendi a Collserola que hauria cremat entre 6 i 10 Hectàrees de superfície amb 23 dotacions de bombers al foc de Les Roquetes.

ESPORTS la Seleccó Espanyola derrota un "combinat" Sub-21 de Lituània per 4 a zero.

CULTURA "EL nen que volia ésser ballarí" 800.000 espectadors (com els llocs de treball que havia de crear el PSOE (ochocientos o mil jajaj)

La Consellera de Cultura és Natàlia Garriga. ALba Vergés passa a ocupar la sots-Secretarïa de la mesa del Parlament.

EL TEMPS. Temperature de 30-35 graus al migdia. A la franja de Ponent.Tarda tempestes al Pirineu i pRe pirineu. Possibilitat de Calamarça. A la nit podrien"baixar" a la depressió central

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Avui la MISSA la diré Jo!

"un matí d'hivern" (poesia comentada)