Dimarts 15 /juny Les notícies de les quatre

 1) El conseller ARGIMON diu que aviat no caldrà dur la mascareta. En un espai obert per exemple, o, quan ens trobem dins una bombolla de convivència. Però diu el Ministeri no ho diu encara: ni sí o no no quan? "No podemos analizarlo aún y todavía es muy necesaria" (ho diu el Fernando? Simón). S'ha baixat també dels noranta contagi per cada 100.000 persones /habitants. Argimon també ha dit que la variant india també la preveindria la vacuna (que és doncs eficaç). Els del TUrisme maleeixen Boris Johnson perquè a ses illes ja hi ha els establiments oberts i no s'arriba ni al 50% d'ocupació.

2) els estudiants de més de 12 anys que hagin d'anar a estudiar al estranger i els de la beca Erasmus; i, també els desplaçats per motiuus laborals (si la destinació ho especifica) s'els aplicarà la vacuna Jannsenn que és de una sola dosi.

3) La Díaz Ayuso ha dit que el Rei Felip VIè, si firma els indults, seria COMPLICE avui s'ha donat compte que NO SAP EL QUE ES DIU la POBRE Mosseta. I que és doncs IMBÈCIL.

4) La Sra Judith Colell serà la nova presidenta de l'Acadeèmia del Cinema (català) substituint (al cap de 8 anys a Issona Passola ex directora de "Pa Negre" de emili teixidor. Encara, una mica com deia el poeta "fa vint anys que tinc vint anys/ vint anys i encara tinc força/ no tinc l'ànima morta/ i em sento bullir la sang..." i "Encara puc creure en Déu" puc dir que "tinc el llibre" de 2ª mà, que no me l'he llegit i encara més a la inquisitiva engegada a tomar pel cul dels vigatans i osonencs (per més que facin horteades com les noies de l'hoquei) a Ràdio BCN: "L'has vista, maeït?".

La Noieta aquesta Judit Colell va (ès)ser 6 anys vicesecretaria de la Acadèmia ESPANYOLA

5) Espanya 0 - 0 Suècia

Xavier Pascula i Barrufet (tot i la Copa d'Europa han estat "cessats" o acomiadats per motius de mamoneo.

6) Avui altre comp calor CUNICULAR en moltes comarques on LLueixi el Sol.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Avui la MISSA la diré Jo!

"un matí d'hivern" (poesia comentada)