DIumenge 27 (Juny). Notícies de les 6:00!

 Avui, festiu, suposo que a partir de les 7:00 sincronitzaran amb "El Suplement". El titular de conduir el Programa deu fer vacances, i, no sé si ja també des del 14 de Juliol es sincronitza CatInfo amb Cat Radio a aquella hora.

A cinc minuts per les 6 començava el bloc de Esports:

.- CICLISME: Marc Soler (el ciclista de Vilanova) s'ha tornat a veure implicat en una caiguda múltiple que ja el va fer abandonar el Giro de Itàlia. Aquest vol, en Marc Soler ha patit 3 fractures als braços però no haurà de ser operat pas.

.- MOTOR: Maveric Viñales que ha fet la pole a Assen (P.Baixos) vol trencar el seu contracte amb Yamaha per passar segurament a Aprilia que té com a cap de cursa a Pol Espargueró. Werstappen ha fet la Pole a F-1.

.-En Futbol Sala el barça va perdre als penals el primer partit de la serie a Llevant.

6:00

Primer dia, ahir dissabte, sense la obligatorietat de dur les mascaretes. Ha predominat la prudència i moltes persones no se l'han treta per anar pel carrer. Recordar que se n'ha de dur una a sobre per si hem de entrar en un espai tancat (on per exemple no es pugui guardar la distancia de seguretat que és de 1,5 metres.

La coordinadors de LGTBi va fer una manifestació a BCN on s'hi van aplegar entre 750 (diu a Guàrdia Urbana) i 6.000 presumeixen els de la coordinadora. En concret és el 45è aniversari d'aquesta manifestació ininterrompuda a BCN.

El GRANDIOSA continua atracat al port de BCN. és un dels 10 ó 12 vaixells de creuer que faran estada aquesta temporada a BCN. Diu que deixen de l'ordre de 1000 Milions de Euros.

Un col·laborador del President de el Regne Unit, el Sr. Mat Hancock s'ha vist obligat a dimitir per no respectar la distància de seguretat morrejant-se a la oficina amb una colaboradora amb qui manté una relació "sentimental". Dimitir es diu "RESIGN" en anglès.

Indiana Jones tornarà quest any a les pantalles amb un canvi de director (ja no ho farà S.Spielberg de dirigir-la) però que conservarà a H.Ford al capdavant del Casting. La Franquícia de Indiana Jones és propietat de Disney.

El temps parla de boirines al dematí calor de 30ºC al migdia i nuvolades i gotellades a la tarda/vespre i a la nit al Alt Pireneu.

Per cert, a les 6:30 han sincronitzat ja amb Catalunya Radio (o Radio Barcelona).


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Avui la MISSA la diré Jo!

"un matí d'hivern" (poesia comentada)