Divendres 11 de Juny. San Bernabé, apòstol. Les Notícies de les 4:30.

 A les 4:25 començaven els Esports. El tema d'entrada era la comunicació que Xavi Hernández ha parlat (en Roda de Premsa) dient que "No ha tenido contacto" amb JAN Laporta i que hi té molt bona relació. Aix´i doncs diu que les suposades "per la cleca" converses entre ells dos són inexistents. Diu que es veu capacitat per dur el Barça i ha elogiat el nivell de futbol del Qatar.

DIuen també que  als darrers dies del mes d'Agost hi haurà un partit entre el Barça i el Manchester City que en cap cas substituiría el Trofeu J.Gamper. Avui Arranca la EUROCOPA. També avui es vacunarà la Selecció espanyola de Futbol... no sé com no ho havien fet abans de marxar.

GIRONA F.C. Stuani, si es recuprera, jugarà ja que no ha viatjat a la Copa AMÈRICA. També han parlat una mica de nosé què de Handbol i de  Olimpisme amb la natació sincronitzada i una classificada per als JJOO amb la millor marca pròpia de 1.500 mts número segona de la seva vida.

ROLAND GARRÓS. Avui jua la Semi el Nadal.

4:00

Les persones de entre 40 i 45 anys ja poden demanar hora. AIxò és perquè n'ha arribat moltes de noves per la frontera. El 24% ja está vacunat (no sé si a Catalunya o a Espanya. El 50% de l'aforament en espais d'oci semblaria insufient i es demana el 75 o 100 % en espais a "l'aire lliure". A Europa, el 50% de la població ha rebut la Primera Dosi, i uns 100.000.000 de persones ja estarien vacunades (a TOt Europa).

JORDI TURULL també ha presentat recurs a Estrasburg (Tribunal de Drets Humans) i demana la Màxima Urgència. És el segon RECURS per causa del Procés en 24h.

Felipe Gunzález (expresident del Gubern) diu que rebaixar (distender) la pressió sempre és bo i engresca a seguir amb la POLITIZACIó DEl problema.

La Generalitat Valenciana ja té els primers condemnats per la seva llei (Valenciana) de la memòria Històrica contra dos persones acusades de enaltació del Feixisme a la via pública. I té més expedients oberts.

S'està investigan el suicidi la setmana passada d'una noia de 15 anys que podria haver patit el BULLYNG. La noia anava al l'scola Pare Manyanet de Snat Andreu (Palomar). Estan investigant el mòbil i la ultima comunicació qie va rebre. Ho han denunciat els seus pares.

L'EUROCAMBRA ha multat el MARROC per  fer servir la immigració com a arma política contra Espanya i per fer-ne doncs un ús Terrorista, de trafic de drogues i de immigració.


El sant pare Francesc no ACCEPTA la renúncia del bisbe o cardenal de Colònia degut a l'escàndol de abusos sexuals entre1975 i 2015.

Es denuncía un creixement del treball infantil en condicios adamés de risc per la seva salut i integritat de nens entre 5 i 12 anys. PEr exemple cercant Jade.

 

El TEMPS: Jofre Janué. EL Sol i la calor "acompanyarèn el dia". A la tarda amb més inestablitat que ahir. No es pt descartar una calmar+ada. EL Cap de setmana arribarem ales temperatures màximes de la Season

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Avui la MISSA la diré Jo!

"un matí d'hivern" (poesia comentada)