Les notícies de les 4:00

Sant Ismael, (de les "tribus menors?"). Hi ha una mena de discriminació, Positiva, -del "poble de Israel...-, pensem que hi ha gent, nois, que se'n diuen de Israel i es fa pensar que si "el poble de Israel" era l'escollit, encara que no partiria la popssibilitat de que el de Israel també s'animi a celebrar El Pare Bo però... com allò de "asseure's a la dreta o a l'esquerra"... els fills "menors" i pensem en el "menoret gironí" (Fsc Eiximenis, cohetani (sí?) de Sant Vicenç Ferrer.... i Ferrer era dominic... per la titularitat de Franciscà: No podia èsser d'una altra manera... com diuen de Abrahams a la Universitat: "seguro que no estarà en el Coro de la Iglesia") Ai! si haguera ell acabat "Lo Crestià"... "Otro gallo nos cantara! que diuen els Castellans.

A les quatre ja havien parlat de Futbol Sala? Ni ho sé!

Aragonès coincideix amb el Sr. Rei (Felip VIè) després de conversar breument amb el president de Korea. Diu que només s'han dit un "Hola" -el Rei i El Precident-. Això passava en un sopar del Cercle de Economia. Aragonès no ha pogut/volgut sopar, ni participar en el Passadís, però el Rei ha volgut fer-se una foto.

 Espanya ha reconegut voler "posar-se les piles": Els ajuts Europeus seran més petits del que es projectava fa uns mesos. El Pp fa crítica sobre el fet que en la Agenda del Gubern (de Madrid) hi hagi "La ruptura de España". 

 En Sánchez, Pedro, ha dit que en tot aquest temps de govern, les ilegalitats que feia el Parlament de Catalunya s'hagin abandonat. Els indults, hi ha una mena de cosa d'aquelles d'una pel·lícula sobre O.J.Simpson acusat de l'assassinat d'una noia blanca que els negrets advocats es miraven per la tele (els diferents tecnicismes) i opinaven davat dels seus propis fills, mentre ¿a les 10? esmorzaven encara sense haver anat a "treballar"...

Aviat no s'hauran de dur "les futudes mascaretes" (ja en deuen haver venut el cupo amortitzador (Jejej)). A Adorra i França des de ahir només s'ha de dur al bolso i a la butxaca per si hi ha aglomeracions- A França hi ha eleccions el diumenge... previes a les Presidencials proper al més Abril (oh què romantic? segur que lou "sobre" parís). Han dit d'aquí a 10 mesos.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Avui la MISSA la diré Jo!

"un matí d'hivern" (poesia comentada)