"Si plou... ho farem al Pavelló"

A les 4: Notícies!

Sí, ara tots el pobles tenen piscina pública i Pavelló... gràcies a "en Pujol"? és ben cert que una pissina sigui massa inversió com per lo menos reclamar el 3% i després bloqejar-li els comptes a Andreu Mas Colell. A la GB 26.000 infectats l'últim dia (la majoria escocesos que havien viatjat a londres a veure un partit de la seva selecció (van viatjar sense entrada).

En'que'll petit cafè, on no hi volen entrar ni la llum del carrer ni la genta assenyada...

a partir de ahir dimecres ja es podien demanar la vacunació si tens 16 anys.

Ja deixen marxar uns del hotel de Palma, ahir al vespre per agafar un avió fins al País Basc, uns que estaven retinguts en un hotel. Unes 200 persones marxaran en total quan surti el vaixell, menys 57 infectats que s'hi queden.

Per la seva part pere AragonÈs (deu ser de l'Opus) diu qe "No calen reformes" (a l'Estatut) i que vol crear un Frente Popular per la Indepencia el proper Ïstiu

El FC barcelona guanya als Penals la liga de Futbol Sala. Després de primer forçar a prórroga en l'últim minut i adamés empatar també a la Prórroga i doncs llençar fins a sis penals.

En Sergio Busquets, de ciutat badia, cobrará la meitat amb suculents incentius a partitr de 2023 i al llarg de 2 anys més el contracte fins el 2025.

En Bill Cosby ha sortit de la presó. La que era la seva filla a la sèrie va ser expulsada de la sèrie per degollar un pollastre gairebé despullada en una pel·lícula. Bill ho havia reprovat.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Avui la MISSA la diré Jo!

"un matí d'hivern" (poesia comentada)