Tres de Juny, jornada de Corpus... Les notícies de les 4:00 (matinada).

 Molt bon dia. Com diu aquell programa de "Radio Tres": "Hoy empieza todo". A les nocticies de les quatre (Catalunya Informació) s'han revelat les intencions del PROSICAT per a partir d'aquest mateix Dijous, en que seran comunicades a ... a la generalitat del Poble de Catalunya.

La Primera notícia és que Bars i Restaurants podran obrir, aquest Divendres, fins a la UNA de la nit... bé de fet han dit 2de la matinada jajaj". També ho podran fer (amb fins a un 70% de la capacitat) Botigues i Gimnassos. També s'ha deixat entreveure que, aviat les discoteques i locals de oci nocturn podràn tancar a les dues o les tres de la matinada, el que s'haurè de concretar més a nivell autonòmic.

Aquesta setmana primera de Juny els ciutadans de entre 49 i 45 anys ja poden sol·licitar la vacunació. En aquest sentit, també es farà una mena de recolecta, (més que no pas una "repesca") telefonant des del CAP a les persones que no se'n tingui registre d'haver-se vacunat. De moment tots els de 49-45 anys rebran bé la Pfizer, la Moderna o la Jänsen. També, els científics estan informant de la possibilitat que un cop superada la malaltia els pacients esveu que podrien estar generant uns anticossos que retardarien la agenda de noves vacunes els anys següents.

Una altre notícia fa referència a la situació de immunitat (envers Carles Puigdemont, Toni Comín i Clara Ponsetí) re atorgada ahir per el Tribunal Europeu que els deixarà anar a França (em sembla que Estrasburg, vaja! ara no ho tinc apuntat)

Entre espanya i el marroc seguim liats. La ministra de no-sé-què ha dit que Espanya sempre estarà a favor del que digui la ONU. La posició de la ONU declara que s'ha de fer un referèndum al Sahara Occidental que ja fa , diuen a la ràdio, dècades que es retarda per la impossibilitat de efectuar un cens sobre la població. Hauran d'anar-hi els romans! El diriget del Frente Polisari ja ha marxat a Argèlia. Es tracta de Ibrahim Gali.

També han parlat de l'ampliació de la tercera pista de l'Aeroport de BCN. Em sembla que són uns egoïstes i uns espavilats. No serveixen de res les inversions com les de LEAR que no siguin per "pescar" comisions degudes a que el territori interessa perquè l'aeroport té tres pistes... oi que ens entenem?

En l'apartat de cultura han dit els del "Canet ROck" que "Ojalà" per a la data dels concerts ja no s'hagin de dur les 120.000 mascaretes que han comprat per als assistents i que ja les regalaran a n'algun Hospital.

Els esports: El CF Girona agafa de moment avantatge en un partit amb públic assistent sobre l'Almeria 3-0. S'ho hauran de fer valdre el dissabte més avall de Múrcia. A, Almería recordem'ho van dur la Legión Española. Des de Melilla.

El Temps, DIjous núvols baixos al Delta de l'Ebre que cap al Nord deixaran passar "ullades de Sol" i en general amb l'avenç del dia s'aniran recuperant les mateixes temperatures d'ahir, fins i tot amb un ambient xafogós. Dissabte i diumenge passa un front i pluges més generalitzades, sobretot a l'Alt Pirineu.

També ha dit de Jordi Pujol i Soley que L'esperança, la confiança i la fe son unes virtuts uns valors molt importants (interessants fins i tot)

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Avui la MISSA la diré Jo!

"un matí d'hivern" (poesia comentada)