Sóc més burro!

 Mireu, ha coincidit que: Volia parlar de l'Escola i ha sortit aquí, un post deixat estar que em deia que sóc burro. Ho deia jo mateix! Deu ser veritat a (moltes) estones. A escola no hi he anat mai. Bé, a la d'Enginyers. Tota la vida he anat a col·legit. L'altra meitat de la vida he sentit a dir que: Qui triomfa en una Universitat Pública té moltíssim de guanyat a la vida... bé m'ho invento! No ho he sentit a dir mai això... el que he sentit és: "si triomfes a la Pública..." Doncs au!

De totes les maneres, és més fàcil que un camell passi pel furat d'una agulla que no pas que un ric es guanyi el Cel, o, hi entri al Regne.Què ho deu fer? S'arriba a un moment a la vida que la gent ja sap el que majorment s'hi va a fer a escoles i col·legis... a fer maldats i que la canalla se'n vagi a ca seva a fer vida familiar i aprengui de heràldica per exemple i de qui és l'hereu de casa i que: "De quin color tens els ulls?"

I, tant de bò tothom es preocupés pel anar a missa i el saber què ens llegiran la setmana que ve (si és que emai ens hem pensat que les lectures estaven programades per quan tinguem 8 anys i fessim la Primera Comunió. Temps era temps.

Per tant, no pot ésser que considerem haver assolit una fita social, de incursió i semblança a lo prioritari al'hora de estudiar dret civil o de mirar-nos les notícies amb índexos i ratios econòmics que bé memoritzem, be serveixin per a divagar sobre la importancia de La Balanza de Pagos i/o de La Desertización de España. Mecagum la puta!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Avui la MISSA la diré Jo!

"un matí d'hivern" (poesia comentada)