Un poeta boig? Italià doncs!


Ah! potser, sí: Si En Francesc Puigcarbó pot: jo també hauria... si no fós per la doble esquizofrènia (ja la tenia als 21 anys i vaig reprendre pel camí dels Brots entre els 34 i els 37) diré que la ment s'ha esquinçat dues vegades a les respectives edats que us comento.

Afegir que sóc nascut a Juny del 1970 i resulta molt ràpid de, sempre més o menys, atisbar quines en podrien ésser... en podrien esser una mena de causes i conseqüències latents! (com allò del Entorno que deia en DEP Johan Cruyff) que fan que dels 16 als 28 anys pràctiment no toqui ap ordinador...

Havia jo programat en Basic (quan abans t'estaves dues hores per fer una tonterieta que durava dos minuts. Sé que l'exemple no és prou gràfic: Per fer un reportatge, o un videu d'un tema musical... acompasat, lluminós i impactant s'hi estan molta més estona! però amb alguna mena de simulador pots fer les teves pel·lícules amb diàlegs i arguments "lúcids o eloquents" que passen en un vagó de tren del llunyà Far West, per exemple. Etc.

Doncs bé el tema de l'estar fortament dependent de la UOC fa que quan va sortir el Virus "I LOVE YOU" que era de les Philippe Islands, i que va esquitxar adreces electròniques del Pentàgon americà que no he baixat mai cap ".mp3"... ni pelis... ni res... ni he provat mai de baixar videus (no propis o casolans) per encviar-los per el Whatsapp... De tant en tant, cada quaranta dies em miro pornografia i la necesitat fisiològica fa que es mantingui una mena de velocitat de creuer en les eliminacions de fluids.

Per tant tot i ésser internauta (m'en vaig quitar quan vaig veure que la UVic estudiaven DBaseIII i a la UPC feien servir el PYTHON) doncs ja us dic: NO SÉ BAIXAR Pel·lícules; i, sempre em demanen una Tarja de crèdit que no puc tenir. (Ja ho vaig comentar aquí de la pel·lícula "My fair Lady"). Doncs així estem. FIns i tot amb en Vint Cerf advertint de la era fosca pel que fa ales imatges a Internet que encara "és un Art" això de "baixar-se música".

També la buscaré!

30.7.21

Elimina

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Avui la MISSA la diré Jo!

"un matí d'hivern" (poesia comentada)