"La calle... és un carrer i per tu, no callaré!"

 Això ho deia la meva mare. Ara llegia i m'esfarïa de saber que resulta que... qué iluso! No no! no es tant senzill... tot això de les falòrnies per exemple a Col·legi i la Psicologia Inversa... molta caradura és el que té la gent. Explica J.Costa C. una senyora que té varia llibres publicats de relats d'altres temps, bé no sé! la quüestoió és que aquesta dona ens ha dit que segurament a la Revoució Francesa, a banda del rei, de Robespierre, ella parla de Danton, i el mateix Gillotein (l'inventor de l'estri) van morir a la guillotina molta més gent humil que no pas aristòcrates... i, doncs què?


 

França és un pais veí. Que no ens tracta bé! I amb el cuento de que oh! pobres de nosaltres! Tracteu bé els de Barça que ens ajudaran a recuperar les tradicions (mai més ben dit: Tornarem al "Aquest any sí" no com el PUTA Atl de Madrid o el Getafe). No sé què va fer el Barça ara per la Copa del Rei amb el Bilbao. Cagum la puta va perdre 3-2 una altra vegada, com amb el madrid a Dubai.

Tothom sap què va passar a França? La puta absenta! Es van tornar bojos! però no tant... Millor un virus.

Ja us explico el partit del Barça a Bilbao. Marca el Bilbao al minut 2. Empata el barça abans del trenta, eh? I es fiquen a dormir i cap al minut seixant aels fan un altre gol, i empaten al 93 i es fiquen adormir a la prórroga... tot el partit a remolc i tal...

I què hem de fer avui que som a St.Vicent d'Òsca? Doncs jugar diumenge II de durant l'any. A les 21:00. Contra l'Alabès.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Avui la MISSA la diré Jo!

"un matí d'hivern" (poesia comentada)