Això de fer Tallers...

 Mireu! Aqui a on visc, jo, tot i que he cotitzat haig de fer Tallers. També les noies de d'altres llocs com Ampans i els Serveis Socials hi estan curiosament engrescades. Com diu aquella cançó dels Ok Go! "The House wins" que seria a la Ruleta dir "Gana la Banca!"

La gent es prepara els putes tallers i un per l'altre: van sortint coses que les educadores no n'haurien de fer res, ni s'ho mereixen i et fan sentir com violat i encara més engrescades. Cagu'm la puta!

Ahir vaig rebre un Whats app d'una Fundació on se m'oferien uns curset (no eren exactament Tallers doncs que suposo que si com a la mili passes desapercebut encar en pots treure algo sense haver de posar-hi gaire res. En concret són uns cursos de Soldadura: En TIG i amb MIG-MAG. El Mig és la contínua, la "màquina de fil". El mag és l'electrode de tota la vida i el TIG és un invent que permet soldar sense material d'aportació (o sí) i que normalment es fa servir per l'alumini i maquinaria més comercial que no pas la merament industrial (de ferro).

I per exemple es fan cursos de Muntador i no costa res, per part de l'empresa organitzadora de posar anuncis al reculls de ofertes de feina que en demanin de muntadors i tot és una gran mentida

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Avui la MISSA la diré Jo!

"un matí d'hivern" (poesia comentada)