Escriure demana serenitat... S'ha d'estar serè per escriure?

 Bé, com diu la cançó ("Viento" de Gian-Luca Bacci): Pueblo adorado, de hombre sereno/ de hombre moreno de pelo enredado. Doncs bé Serè vol dir que molts dels Internautes que a voltes es plantejaven "experiències" Online arribin a la conclusió que, ni que sigui un got de vi blanc no podem deixar-nos estar d'opinions.

Per exemple segur que hi ha qui escriuria moltes més pàgines en estat de poca embriaguesa. Fins i tot, ara com ara molt senzillament amb un mòbil i una App podem enregistrar-nos un àudio i lavors transcriure'l lliurement. Com una d'aquelles gravadores de cinta que, més o menys sofisticadament (per exemple amb el ràdio caset de la cuina) grabavem els nostres discursos. Ara fem una Playlist... sempre que sigue usuaris Premium

Esdevé de llei no posar-se a discutir sobre l'utitlitzacio de l'empremta digital de qiualsevol de les maneres. Si com diu la dita: "Els mòbils ens escolten", La coletilla de que "és per a  ajudar..." a què? Bé depèn de quin mòbil tinguis tu. Per exemple des de que tinc un Android (de propietat) que coincideix que Symio, alguna mena de sucursal d'una "empresa de dretes" (ho poso entrecometes perquè totes ho son, dfe dretes. I molts dels treballadors que han perdut un agran importància en el que atany als seus propis drets anant a treballar fins i tot quan, de fet, no els havien batallat ells, deoncs que també ho eren.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Avui la MISSA la diré Jo!

"un matí d'hivern" (poesia comentada)