We gonna' take you hire!

 Si sempre xerressim castellà diríem: "Resulta enternecedor..." (de TIERNO). Simbiòticament, és a dir, aquelles curiositats en què, si més no, conscientment "dos animals diferents" s'ajuden. Fan simbiosi.

Esdevé SONAT el cas de l'hipopòtam i l'ocellet que li escura les dents. No en recordo ara cap més cas concret...

Posem per cas els cucs i la ferida al deltoides, aproximadament, de Gladiator. "Los gusanos lo curarán/desinfectarán", i, com allò de deixar tota la nit un bistec colgat de Coca-Cola en un plat, vas i t'ho creus.

Recordo una anècdota del Russell Crowe. Bé dues! Una, l'altre, és que n'hi he vist una pel•lícula recentment: "La trama", amb Catherine Zeta-Jones. L'anècdota que us deia era d'un humorista de la ràdio.

Diu que per coses, em Russell Crowe s'havia engreixat molt. Que després de Gladiator va venir "a España" i l'esperaven amb candeletes per rebre'l (a Madrid).

Quan va entrar al teatre on havia de xerrar la gent es va posar a aplaudir... ben sorollosament. Un company de l'humorista que us dic li va cridar: "ESTÁS FANEGAS!"

Que deu voler dir: rechoncho. Jo encara ric ara. A voltes, si.

Sobre la Responsabilitat, i sobretot sobre la Irresponsabilitat s'ha escrit allò que diuen els castellans "Ríos de tinta". Però és ben cert que, precisament per SONADES, les intervencions del Capital... No està bé dir-ho, però en "temes de Medi Ambient" doncs per sorolloses les intervencions (propedèutiques a voltes) les hauríem de considerar, si més no: censurables. Mal que ens pesi.

Així,mitjà paraula sobre els suposats acomiadaments a La Caixa. Ni gú és queixa ara de (havia arribat a ser un percentatge sobre la venda del comerciant) els, precisament, CÀRRECS per pagar amb VISA al bar.

I, és que fillets, tot lo Lícit hauria de considerar-se. I reprovar-ho.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Avui la MISSA la diré Jo!

"un matí d'hivern" (poesia comentada)