Continuant amb Anita Botwin ("Pies de Elefante", 2022)

 Ja us he parlat,, que li pugui ser atribuïble a Anita Botwind de la poliomelitis. de que aquesta infecció intestinal pot fins i tot provocar un defecte en el cereixement i que sin cortarlo ni comerlo llavors de grans ens ho diguin (per exemple que tenim una cama més llarga que l'altra i encaparrats amb els gens i la genètica no ens sapiguem adonar que son coses que passen).

També, pel que tinc anotat, us hauria ja parlat de GABRIELA BRIMMER (una poetessa megincan ue hauria nascut amb una paràlisi cerebral tetraplègica i que només podia moure un peu (l'esquert). Com a "my left Foot" (seria una mans de epidèmia?. El Cert és que l'altre persona un mascla hauria nascut 10 ò 15 anys abans que la mejicana.

Diu Anita Botwin que ha cercat a dones a les qui malaltes, hagin cuidat els seus marits (heterosexuals -en aquest cas-). Parla de Virgínia Wolf (autora modenista nascuda a les acaballes del segle XIX). Virginia Wolf (britànica) s'hauria suicidat (autanàssicament potser). L'escrptora es referia així al seu marit Leonard: "lo que te queiro decir es que te debo toda la felicidad que he tenido en mi vida... Ya no queda en mi nada que no sea la certidumbre de tu bondad. Ya no puedo seguir arruinando tu vida más tiempo.

A partir d'aquí Anita farà uns capítols de referències d'eqsquerres parlant de la Renda Bàsica INCONDICIONAL i no Universal. amb Àngel Elías.

Molt m'hauria d'etivocar que se'n va fer una obra de teatre (un altre jueu) sobre la vida o final d'aquesta senyora (la Virgíni ainterpretada er Elizabeth Taylor:


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Avui la MISSA la diré Jo!

"un matí d'hivern" (poesia comentada)