Anuncios Publicitarios... que prometen felicidad!

 Ja v an moltes vegades quesense voler-ho, i, tenint en compte que no prenem cap depressiu legal -com ho és l'alcohol-, estem ben fotuts. El País, està governat per un seguit d'allò que "els autèntics" i no vull pas dir "els autèntics fills de puta" sinó aquella gent que parlava obertament de Política quan jo era un marrec entre els 14 i els 19 anys. Encara anava jo a col·legi que els Socialistes van guanyar les Elecciones Generales. El bedel va dir que estaba contento por su padre.

Catalunya es troba un un procés somort de cremacions de qualsevol que vulgui plantar cara des de les Institucuions Públiques. Aquell dia que la policia es va endur tots els arxius de dades de la gent que mai ha participat en qualsevol de les propostes imaginatives (i, que Déu els perdoni: Als organitzadors vull dir...) Ja ho deia aquell acudit: "NO HAY NADA MÁ PELIGROSO QUE EL JEFE CON UNA HOJA DE CÁLCULO". Així que som perseguits secretament, desposseïts de tota forma d'enriquiment i només els que s'han "sabut/pogut" espavilar en negocis a l'estranger poden encara, junt amb els propietaris de Girona els que encara tenen veu i vot en els afers (reconduïts) i inevitables ara com ara.

Tanmateix, de tot plegat se n'hauria de regirar la consciència d'algun "DEMÒCRATA". Un païo ferm com en Boris Johnson o el mateix Donald Trump ´-ambdós encausats per diferents motius que, pròpiament no diuen gaire, no ja de la seva credibilitat com a persones sinó que més aviat és com un d'aquests serials de TVE en que se la passen més be fent-la que no pas nosltres veient.

Si La República NO EXISTE hem de passar comptes al Puigdemont: Que vingui cap aaquí i a veure si té collons de res el molt bandarra.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Avui la MISSA la diré Jo!

"un matí d'hivern" (poesia comentada)