Detrás de ese incendio... se esconde una ciudad de 2000 años... Arde París?

 ATENCIÓ aquest post es troba en elacboració. per si mai fés UN LLIBRE.  El titularem El Dragón de St Louis. Ahir jo, una mica com aquell fumador al qui jutgen d'asssassinar un jueu alega:

- Es que los judíos mataron a Cristo!

i li diu el Fiscal: "Hombre pero eso pasó hace dos mil años!"

-Sí, pero es que yo me enteré ayer, sabe?

Doncs així mateix em passa a mi amb tantes coses! Per exemple parlavem ahir de, bé avui som a U de Juliol. Els sants del dia son Domicià (del que no m'en recordo de resa ara a banda que ho he hagut de cercar en Castellà... San Domiciano (Segles IV i V). També som a Sant Aaró, com hem vist (ens diu la Biblia (i l'Alcorà), a tots els dependents o interessats que era el germà de Moisès... Al segle XIII a.C. ara no sé si m'etivoco però la historia de Moisès seria que pels Sants Innocents (ho celebrem, rememorem i fem record) van anunciar la vinguda d'un messies (un altre?) i El faraó (i no el Rei Herodes) -aquesta seria la primera vegada, a Egipte!- doncs que van matar tots els nadons (fins a 2 anys?) llavors una mare va deixar el seu (de nadó) en un ¿viarany? tranquI, finalment la mare de Moisès va reunir mai tota la família?

Be mirarem de dedicar-hi una estoneta (algun dia!).

Doncs ai ahir dia trenta també (i espera't!) que el 29 comença La Verbena!. Doncs si crec que Dijous, era! 28/Jul vam descobrir que ele 7 (no seria el 27 com st. Joan Evangelista ho és al Febrer... i allò que es diu "de l'article 29" i d'aquest número, JUSTAMENT (el 24) els 7 Fundadors (eren els dels SERVITES) son aquests.

Aquest també Divendres celebravem uns sants anònims i rpotomàrtirsa que van ser crucificats per Neró, bé crucificats, decapitats llençatsa a les feres del Circ i altres animalades cruelíssimes amb 7 de coneguts, de "gentils" (Sant Pere, Sant Pau etc.) La persecucio començà un DIVUIT DE JULIOL com el dia en que el "Dragón Rapide" sortia de Melilla cap ¿a València? era el mateix dia que ens expliquen la Història que (What Story may be) NERÓ Va fer clar Foc a ROma per "VIURE" (efectivament) una desgràcia com aquella i poder ésser ell qui l'expliqué. Alguns assgem, fem cròniques, articles (inteligibles, esclar!)

La recomenació és el "Arde París?" Donoper correcte la data de 1989 com a any de la publicació. Aquell any a na mi em van donar el Carnet!

El hombre del tiempo Ahorcado!

També avui dia U de Juliol celebrem Santa ... de Provença... Elionor Hostia! No confondre amb (unaltra) reina regent a Anglaterra d'uns 150 anys més tard qa qui va fer executar Enric VIII ecusada de bruixeria perquè no li donava un fil (varón) com legíem ahir a les Laudes anava a destina David el Rei a Nabal que anava torra i Abigaïl se'n va a trobar a David i per aquest cop els perdona.


doncs seguim "Arde París?" 

es un llibre de dos escriptors sonats i acollonits cagats! que  eren els autors de El Quinto Jinete" Larry Collins i Dominique Lapierre ( o en Mariano de França motl amic de Chetrién de Troyes)

Casu'm l'olla!




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Avui la MISSA la diré Jo!

"un matí d'hivern" (poesia comentada)