Ja n'hi ha prou d'aquest color! (Fem església!)

 Avui dia de sants: Pròsper, de sant Guillem i de una santa que no m'he trobat mai ningú que se'n digui (una mica com allò que cantaven els ILEGALES: " Se llamaba Hermínia, ¡vaya nombre!" i veieu d'Hermínia en sabia d'una!) doncs que també som a santa Oròsia. Total que som a l'inici de la Setmana XIIª de Durant l'any (que és un període que no deixarem fins al quart diumenge ABANS de Nadal en que direm "VIVA CRISTO REY!" i Clourem (una mica com la República catalana que (ara ja en son dues que: NO EXISTEIXEN))l'Any Litúrgic... tot seguit n'encetarem un altre (que seria, per llògica del CICLE C, ai! Cicle B... Any I també?A

Llegirem (no ho compto que a la missa de les Caputxines) Al Profeta JEREMIES. ¡¡¡En diu de bajenades aquest home!!! ¡¡¡de l'Alçada d'un campanar!!! Deia, (aproximadament) que sentia com por de la gent. Que: es veia amenaçat per TOTS COSTATS) entre linies diu als menuts: "si teniu un pacte d'amistat" feu-o de tots i que el segueixin mentre ells pensen que potser et deixaràs enganyar i que SE N'APODERARAN (és el que se'n diu 'SENTO ZEL DEL VOSTRE AMOR". Finalment com si cantés a DOVER (Serenate me: Fes-me una serenata" vol dir. tocat dels bètzos!)

Bé segurament... vull dir que PEL QUE SE N'EXPLICA (de Sant Pau): NO LI DIRIES A LA CARA, però "Ya li val, ja" però també estava borratxo quan ve dir ALS CRISTIANS DE ROMA: Per obra d'un sol home (Adán) entrà el pecat al Món; i ara (ja ho sabem tots que els grecs clàssics això de passar comptes no... como que no! doncs si va entrar per Adam: s'ha de fer forÇa per el Crist a quei tan admira... quan és el mateix Senyor que el deixa cec i que el cura. Alt, gros i Talòs (i no Feo fuerte y formal). S'hauria ja d'haver erradicat el que orienta Pau? Bé per carrega-se el puta Imperi Romà sí que... els va valdre, però ara com ara proposo que el proper Holocaust serà pels qui no, tambpoc! VOLEN TREBALLAR si no és "al més pur estil d'aquests dos pallassots torrats (i sonats de mocs!)"

L'Al·leluia: L'Esperit de la Veritat dóna testimoni de mi/ -diu el Sr.-/ I nosaltres també en donem testimoni.

Ara sí, és clar!

l'EVANGELI És de MATEU (¡¡¡en portem enguany d'Evangelis de Mateu!!!). No tingueu por dels qui maten només el cos. Si vaig morir JO per tots no us dolgui que mori el fill de la vostra mare "per a vés a saber qui?". O sigui que jo també moriria per tot el món però... cal que m'expliqui?)

No hi ha cap SECRET que no se sàpiga explicar? Mateu... ens diu que no només el Senyor ens te comptats els pèls del cap sinó que som més que (un de sol)més que tots els ocells... doncs mira que hi ha ocells que escuren dles dents dels hipopòtams: És l'exemple típic de la simbiosi (ara en diuen Sinergia... encara que tècnicament no sigui adient!)

Qui em reconegui "davant dels homes (els qui s'estima el senyor)" jo el reconeixeré. ELs qui no, no sabré qui son al Cel ¡aquell Cel!.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Avui la MISSA la diré Jo!

"un matí d'hivern" (poesia comentada)