El Principal Problema és J.Kenneth Galbraith

 La gran frase d'aquest fill de sa mare: "S'havia d'ençapar la bomba": Amèrica, El Regne Unit necessitaven una guerra. Imagineu un país on la única activitat bèl·lica sigui sortir amb Porres a atacar vellets i velletes indefensos i que no oferiran resistència. Penseu en els Leopard: P.Sánchez es va comprometre a vendre'ls i, ens ho creurem o no: tot i les partiudes per a manteniment que deuen haver anat a parar a la Cantina;´els Leopard no estan preparats.

Però, no ens amoïnem... a més justament avui, que hem de REFLEXIONAR sobre a qui votarem demà; NO FA SOL! i no hem de patir pel "bronceado". Oi SIMONA? Here we go again!

Els inglesos perquè estan bojos però pateixen perquè què n'han de fer de tots aquells iots enormes que els "Mafiosos" RUssos han abandonat per totes les cotes del món. Ser`pa vcom el Almirante Graff Spee? estava fondejat a la badia de Xile iperque no descobrissin una Tecnologia alemany que no es podia SABER que Ja HI ERA el van dinamitar ells mateixos i enfonsar doncs.

Hem de començar a pensar que ens convenen gaires "Echáos p'alalnte". Recordareu en Federico Trillo. L'unic d'aquell paper que poguessim ir que havia mai llegit més de 100 llibres qun va enviar heicòpters a la Illa de Perejil!

Mecagu'm la puta.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Avui la MISSA la diré Jo!

"un matí d'hivern" (poesia comentada)