Lo del Brasil, ´´es per rumiar-s'ho... precisament avui que: Qui ha guanyat a Argentina?


Mireu. Avui NO és Festa. ;a Assumpció de la Benaurada Verge maria al cel, després de morir i com el seu fill, el Fill de l'Home RESSUCITAR; puja al CEL. Aquesta ascensió s'ha recollit diveses al·Lucinades de sant Joan Evengelista (diuen que era l'autor del llibre del Apoclipsi, a més del Llibre dels Fets dels Apostols i el darrer dels evangelistes doncs (dels quatre que ara mateix així, "en vías de desarrollo" poguem comentar amb una certa seriositat.
La Primera vegada que vaig saber res del Sant d'ahir DIA 14 Agost (Sant Maximil·lià Maria Kolbe... en realitat em sembla que es deia RÀÏMON (com en Penyafort i algunes vegades li han dit de R. LLull, el mallorquí (bé la seva família era de BCN...))) Vaig sentir que ell Maximil·lià s'havia canviat per un PARE DE DFAMÍLIA en una represàlia per la mort d'un altre presoner que els alemanys van trobar mort a LES LETRINES (Els lavabos). 
Els alemanys van dir que matarien deu homes en "represàlia" i Maximil·lià es va voler canviar per un pare de Familia. I el van matar o tancar en un cubicle que en devien dir La Nevera.

Doncs bé va casualitzar-se que ahir despotricant li vaig eplicar una pel·lícula Brasilera em sembla ue la van fer pel WAKA-WAKA i la victoria del paio aqell d'Albacete. A tv3. Li explicava a la coliegui i fent així; l'entès (el enteraillo) li viag comentar que arrivaba un carregament de Caball (la droga) que havia d'abastir tots els EUA..
El cap dels Traficants només feia negocis amb gent del seu pais i li tenien preparat un contatcte al que li fa unes preguntes que... no s'estaven de collons!
queden per demà dur la maleta de bitllets de 10.000 dòlars i el pavo del su país se li acurt d'anar darrere d'un transvestit i sodomitzar-lo. Per fer-ho el fa agenollar a sobre del llit i posar-se com una gossa i ell dret al darrera li agafa les caderes i vinga... This is Hollywood.... de sobte al transvestit li salta una llàgrima i el paio del pais (un home de pel bruna com tot bon africà li ve un atac es tira enrere i; enrere també, fent tentines amb els braços encara com un àrbit de futbol australià cau enrere i mor d'un infart.
Bé és per rumiar-se-la aquesta postura suposo i com diu el Guitarrista dels ROLLING STONES a la seva edat "fotent un clau" no saps si et ve un orgasme o un atac de cor.
Fixem-nos però que Atacant vilment lo què arribà de PORTUGAL els Brasilers arrodoneixen la història trobant un CONTACTE, del pais del traficant, que era PARE de Família

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Avui la MISSA la diré Jo!

"un matí d'hivern" (poesia comentada)