Una vegada un home va dir que havíem de vegilar a no enfadar-nos mai, perquè no sabem qui es pot enamorar del nostre somriure. Quin és el problema? que cada puta dia de cada puta setmana hem de sentir les mateixes "Personalitats" i la política no es renova.

M'és grat de des-sintetitzar aquesta meva frase: el que podria ésser un conte o MINI_Relat d'aquests que en fan concursos i premis. El vaig fer i miro de disculpar. Podem dir que ¿la política no es renova? I el que, segons com... allò de  para más INRI ; les "viejas glorias" o les "vacas sagradas" ... en Administració i direcció d'Empreses és molt admirat això de la Vida del Producte. En diuen Vaca Lechera -em sembla-, i vol dir que: després de una fase de estudi del producte (si tindrà furat) o/i de Promoció (d'això que compres i tastes; primer perquè és més barat... perquè és de força qualitat no han coincidit amb el de molta gent que... bé dependrà del que s'hagi proposat la Empresa: Amortitzar la inversió en una única primera venta o bé no passar de la segona venta... per exemple... etc. La qualitat, però, desenganyem-nos si els teus gustos donen per exemple "pel que puguis pagar" i deixa't estar d'orgues. 


Les empreses creen dues (o moltés més) línies de producte de més qualitat, de peix amb més o menys Mercuri (Hg)... Creen allò que en diuen original (que no vol pas dir "autèntic") o (New): novedós... una ocurrència com els iogurts grecs amb fruits secs (ja ens entenem, oi?). Potser, no? (seguim, seguim...)

Si hi ha bons arquitectes que cobren molts més diners que d'altres també hi he ... allò queeee... en diuen "Gent tonta" que és molt enginyosa. Com jo.

On estaria la diferència? Preguntar-s'ho implica saber-se-les jugar amb la cultura, el tarannà, però també el genoï (la Coyuntura) i la geopolítica (quan no: la geo-estratègia).

Hem de protegir els nostres infants, (i, el marbre!) que juguen a la consola de pensar-se (UNA GUERRA DUU MAI ENLLOC? com deien a "ESTE MUERTO ESTÁ MUY VIVO" (1989); debades: el treballar... només porta més (amb perdó) feina i més puta feina i perdó una altre vegada. 

Què implica? dir-li puta feina a la tasca que em proposo de fer. Doncs suposo que la Promoció. Amb els ets i uts. Deia el Padre Apeles caçat comprant una mena de edición natural(representava) de "El Capital" de Marx (en realitat el llibre no es deia així "EL CAPITAL"; com tampoc es deia "EL ORIGEN DE LAS ESPECIES" el de Charles Darwin. Ni "LA RIQUEZA DE LAS NACIONES " el de Adam Smith). Doncs dèia aquell Reality Showman "Hay que conocer al enemigo!". Tots tres, llibres, importantíssims. I, per altra part del segle XX. Un segle avesat a les "coletilles" ¿de l'APM? Em sembla que ho va començar el força Barça i que aquell home, ALfons Arús ha de amagar tota la vida que sés de l'espanyol de BCN.

Vergonya ens hauria de donar... i fer... i matar... hòstia!

Jo (ja duc jajjaj des de Setembre 100 pàgines i unes 70 les he llegides avui). UNA HISTÒRIA PER TU. Maig de 2023. Imma Tubella Casadevall. Diu molt de: el la possible afortunat o afortunada. La Història de ATENCIÓ HaWAI (recordeu "Qué WAI?")

Era Alaska y los pegamoides y después los Dinarama? amb el Loquillo. diu molt de com corrien "les drogues" ("No havíem -a casa-, tingut massa temps per aprendren"... teníem fins i tot: menys de quinze anys. Tolerar tot això IMPLICA L'ELIMINACIÓ SDE LA SOIETAT COM A ENS REPARTIDOR DE JUSTÍCIA. És a dir, la SOCIETAT DEIXARÀ DE SER DÉU.

O bé al (no sé si era el 2003) els Del Tonos parlen de 420 libras (QUE SÓN 190KG). La cosina de la princesa hawaiana de La Hitòria per tu en pesa 180: RUTH Keelikolani i fa 2metres d'alçada.. O bé al mateix capítol 3 diguem-ne entre... "l com a mínim": les pp 39 i 85. Comenta Imma Tubella,  el costum americà de comptar els "PERCENTAGES DE SANG més enllà del l'ordre del 25 percent (un avi entre tots quatre etc els (posempel cas 10% o 12,5% quan els Clash parlaven de de fumar HAXIX i demanar-te si: "erets en part àrab? "Are you Partly arabic?" la cosa ja cansa, el mateix Robbie Williams ...

el Sandinista!, dels Clash, no deu passar de 1983 i en Williams reitera amb lo de comprar (ara farlopa en comptes del Xaixix per "ajudar" el pobre MUSLIM. O sigui que dexem que els morts enterrin els seus morts -que diu Jesús quan comenta-: "Vine amb mi!". De totes maneres deu ser l'únic Snat Isidre que li deixa matar els bous i fer una Festa. Menjant-se'ls (encarda-te'n del Capitan Cook!).

Atenció allò que coneixíemm per NEGRO AZABACHE en català es diu NEGRE ARABÈJA (encara que no s'accentui)...
També podeu trobar ala pp 49 el manlleu (segur que ho és ) TRÈVOL que imaginarem de Quatre Fuïes. oi que sí que...?.

Ja al capítol 4 Era un cor ("coro" uns cantaires) que explica I. Tubella: "només callava per agafar un impuls quan les veus es trencaven de tant plorar... Aquesta s la manera dels hawaians de fer saber als morts que tant els esimem. Jo em passa tant amb el Bandoler de LLuís LLach com La Saeta de Machado (Joan Manuel Serrat)

Al pag 101 fins on m'he cansat avui: He penjat no sé on del MSNews que es veu molt més clar "La Logia de la sra Infanta Leonor"... en el besamanos que no pas el ¿POR QUÉ NO TE CALLAS? del seu avi.

I, finalment ho diu el llibre. Us ho juro que la tieta de la princeseta que ens enraona tota l'obra de Imma T. que la tieta LiLiu i la Reina Victòria van tenir (tambe al segle XIX) una discusió important sobre el sufragi femení. La tieta no podia entendre perquè la Reina Victoria s'hi oposava amb tanta força.

Ja ho he fet llavors en lo de la lògia, que a LO QUE QUEDA DEL DIA EL Majordom ANTHONY HOPKINS diu "Lamento muchísimo o poder ser más de ayuda en este tema"... el tema no era La Emma Thompson Hahaha. Bona  idea!

Josep Salvans Arola
Estudiant.
14-15 d'Octubre, 2023.
Manresa.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Avui la MISSA la diré Jo!

Ubuntu! Jo vull ser (Emilio Cao)

L'Òbol de Sant Pere, ¿Què és?